fbpx

Viatjar a Nepal

Informació per viatjar a Nepal

Viatjar a Nepal. La destinació perfecta per als amants de la natura, les muntanyes i els viatges introspectius.

Des MónExplorer us proposem viatjar al Nepal i explorar el seu territori amb diferents rutes i viatges alternatius, viatges en grup o bé, un viatge a mida. Després de diversos viatges, convivències amb els locals i moltes exploracions sobre el terreny, hem creat diferents viatges organitzats dissenyats completament per nosaltres mateixos amb dedicació i molt d’afecte.

Des dels nostres coneixements i experiències viscudes al país, aquí us oferim informació bàsica que cal saber abans de viatjar a Nepal.

Viaje a Nepal
viajar a nepal

Nepal. el sostre del món

A el sud d’Àsia es troba un país que posseeix les més altes muntanyes de la planeta, és ple de gent jovial i hospitalària que et saluda amb un “namasté”, a més de monestirs budistes i hinduistes, de bulliciosos mercats locals i d’un paisatge natural que atrau els grans amants de les muntanyes. Un país multicultural amb més de 60 ètnies, que limita amb dos grans països, la Xina a el Nord i a sud amb l’Índia. Nepal ofereix al viatger una destinació perfecta per a tots aquells que vulguin viure un viatge alternatiu, ja sigui en un viatge en grup o en solitari.

L’Himàlaia és el principal objectiu de molts muntanyencs, atès que el Nepal ofereix les rutes més icòniques i accessibles per a descobrir-ho, amb escarpats senders que porten, entre d’altres, a l’Everest i l’Annapurna. En cap altre lloc es pot fer senderisme durant dies per un increïble paisatge de muntanya. Nepal també ofereix experiències més tranquil·les i a un ritme més pausat, contemplar les muntanyes des d’un mirador, passejar per les places i temples medievals de KatmandúPatanBhaktapur, o fer una passejada espiritual per estupes i monestirs centenaris al costat de pelegrins budistes. Nepal és el centre cultural de l’Himàlaia: la vall de Katmandú atresora magnífics palaus, diminuts santuaris ocults en carrerons i meravellosos temples.

dades a Saber de Nepal

La República Federal Democràtica del Nepal, anomenat també el país de Buda o el país dels vuit milers, es troba a l’Àsia meridional, situat a l’Himàlaia, entre la Xina i l’Índia.

Fins a l’any 2006 Nepal era l’únic estat de l’món amb l’hinduisme com a religió oficial. Nepal és un rectangle d’uns 600 per uns 200 km d’ample, amb una àrea de 147 181 km². El seu territori se sol dividir en tres zones: la muntanya, els turons i la zones de l’Terai.

Idioma Oficial al Nepal, Nepalès

No obstant això, a Kàtmandu, Pokhara i els pobles per on passen les rutes de trekking més freqüentades, es defensen amb l’anglès.

Tots els extrangers, excepte els indis necessiten visat

La moneda de Nepal és la rupia.

1 € = 135 NPR

Es poden trobar molts caixers automàtics o ATMs a Kàtmandu o Pokhara. En el trekking de l’circuit de l’Annapurna, hi ATMs només al poble de Jomsom, però es pot canviar diners mitjançant dèbit en targeta de crèdit en locals tipus Western Union, amb una comissió de l’10%.

Pots saber el canvi actual aquí

Es caracteritza per dues temporades diferenciades. La temporada seca des d’Octubre a Maig i la temporada de pluges des de Juny a setembre. Març a abril i octubre a novembre són les millors èpoques per visitar el país .. Per contra, els mesos de maig i començaments de juny, previs al monsó, són molt calorosos i la visibilitat a les muntanyes es veu reduïda considerablement.

Consulta el temps dels propers 15 aquí

Nepal és un excel·lent destí per contemplar impressionants vistes de muntanya i experimentar el sentit de perspectiva que comporta un viatge per l’Himàlaia. Si, a més, s’ha albergat l’esperança que una excursió per indòmites muntanyes acabi amb un pastís de poma calenta en comptes d’una botiga mullada,

¡Nepal és la destinació perfecta!

El millor és que sempre brinda nous desafiaments: si ja s’ha pujat a l’Annapurna, es pot anar a la vall de Gokyo. I si ja s’ha anat a Gokyo, es pot intentar pujar un a sis mil. És el paradís de l’aventura, amb un cafè sempre esperant en el camí.

Ideal per viatjar en grup, viatjar sol o amb un viatge organitzat. A l’viatjar al Nepal amb MónExplorer estaràs col·laborant amb la “Taxa solidària” dirigida entitats que procuren pel desenvolupament dels menys afavorits i per la un món més justa. Recorda que sempre practiquem un turisme responsable i només treballem amb agents locals.

Dissenya el teu propi viatge

Tria destí, les dates que millor et van i les experiències que vols viure.

Explica’ns les característiques del teu viatge i dissenyarem junts el teu viatge a mida

Per tot el que necessitis

Segeix-nos a les xarxes!

Impactos: 276

error: Content is protected !!